Facebook, 10 yıllık planlarını duyurdu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 13 2016
Popüler sosyal medya devi Facebook, geliştiricilere yönelik düzenlediği konferansta gelecek 10 yılın planlarını açıkladı. Buna göre, sosyal ağ, e-ticarete odaklanacak.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) San Francisco şehrinde düzenlenen F8 Geliştirici Konferansı’na katıldı. Zuckerberg, konferansta Facebook’un gelecek 10 yılda izleyeceği yol haritasını anlattı.
Buna göre Facebook üzerinden şirketlere özel Messenger sohbet bot'ları üzerinden otomatik müşteri hizmetleri, e-ticaret kılavuzu, içerik ve etkileşimli deneyim işlevleri yapılabilecek. Bu özelliğin 800’lü numaraların bile yerini alabileceği belirtiliyor. Zuckerberg'in etkinlikte duyurduğu bir diğer özellik ise 360 VR kamerası oldu. 17 lensli kamera ile 4K, 6K ve hatta 8K videolar oluşturulabileceği belirtildi.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!2.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış3.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...4.Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntılar ortaya çıktı...5.Teknik güncelleme duyurusu
6.Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar Mehmet Akif Ersoy'unkinden daha ağır...7.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı8.ABD'de kırmızı alarm: 'Bir dizi bombalı terör saldırısı önlendi'9.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!10.Konut sahibi olanlar dikkat! TCMB araştırma sonucu şok sonuç!

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







