Facebook bu sefer sildi!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 6 2020
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump'ın ayrımcılık içeren mesajlarına sessiz kaldığı için eleştirilen Facebook bir ilke imza attı.
2,5 milyara yakın kullanıcısı ile dünyanın en büyük sosyal medya platformu hâline gelen Facebook ilk kez Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump'ın bir paylaşımını yanlış bilgi içerdiği için kaldırdı.
Kaldırılan paylaşımda Trump, çocukların yeni tip Koronavirüs'e (Covid-19) neredeyse bağışıklığı olduğunu iddia ediyordu.
FACEBOOK: MESAJDA YANLIŞ BİLGİ VERİLİYORDU
The Guardian'da yer alan habere göre, Facebook sözcüsü konuya dair, "Bu videoda bir grup insanın Covid-19'a bağışıklığı olduğuna dair yanlış iddialar var. Bu da Covid yanlış bilgi politikalarımızın ihlali." dedi.
Twitter da aynı videoyu paylaşan Trump'ın yeniden seçilme kampanya ekibinin hesabını geçici olarak engelledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!8.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


