Facebook'tan 1 milyar dolarlık satın alma
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Aralık 2 2020
Paylaş
X Post
Sosyal medya devi Facebook, bir müşteri ilişkileri yönetimi startup'ı olan Kustomer'ı satın aldığını duyurdu.
Konuyu bilen bir kişiyi kaynak gösteren CNBC kanalı da satışın 1 milyar doların üzerinde olabilceğini belirtti.
Kustomer, müşterilerinin aldıkları toplantı notlarının belli bir konuya göre düzenlenmesi, basit isteklerin gönderilmesi gibi zaman alan kolay işleri yapan bir yazılım.
Mayıs ayında gif katalog şirketi Giphy ve Aralık 2019'da İspanyol bulut video oyun şirketi PlayGiga'yı satın alan Facebook son satın alma ile küçük işletmelere, sosyal ağ hizmetleri aracılığıyla satışları artırmak için daha fazla özellik sağlayacak.
2015 yılında kurulan New York merkezli Kustomer, Crunchbase'e göre, yaklaşık 173,5 milyon dolar gelir elde etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD'nin Rus Petrolüne Muafiyeti Bitti; Demokrat Senatörler Tepkili2.CHP Kahramanmaraş'a heyet gönderdi3.Türkiye Psikiyatri Derneği'nden 'gizli tehditlerin varlığı' uyarısı geldi!4.Trump'tan piyasalara can suyu olacak açıklama: ”Savaş bitmeye çok yakın”5.İran'dan 'Kızıldeniz'i de kapatırız' tehditi geldi!
6.Şok tespit: Emekliye bin lira ikramiye veremeyenlerin 3 ayda ödediği faizle herkese 10 bin lira verilebilirdi!7.Kahramanmaraş'ta bilanço ağırlaşıyor! 8'i çocuk 9 can kaybı, 6'sı ağır 13 yaralı!8.Avrupa Turnesi sürüyor: “Ümit Nağmeleri Mefkûre Yolcuları” Köln’de sahne aldı9.Eğer bir dağın tepesine indirilseydi...10.Kahramanmaraş okul saldırganının 1.Sınıf Emniyet Müdürü babası gözaltına alındı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












