Fahrettin Koca, güncel verileri açıkladı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 10 2020
Paylaş
X Post
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 yurttaşın daha koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdiğini ve testi pozitif çıkan bin 3 yeni vakanın olduğunu açıkladı. Koca, ''Artışlar ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyumdaki artışa veya azalmaya bağlı'' dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs nedeniyle 23 yurttaşın daha yaşamını yitirdiğini açıkladı. Bakan Koca, ayrıca yaptığı açıklamada bin 3 yeni vakanın tespit edildiği bilgisini verdi. Koronavirüs nedeniyle 5 bin 323 kişi yaşamını yitirirken, koronavirüs vaka sayısı 210 bin 965'e yükseldi. Bugün iyileşen sayısı bin 493 oldu.
'DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR'
Koca, ''Yeni tanı konan hasta sayısında 25 Haziranda başlayan düşüş devam ediyor. 1.000’in altına çok yakınız. Fakat bu azalmaların yavaş, yükselişlerinse ani olduğunu unutmayalım. Artışlar ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyumdaki artışa veya azalmaya bağlı'' ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin 10 Temmuz 2020 koronavirüs tablosu şöyle:

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Antidepresan ülkesi: İlaç kullanımı 70 milyonun üzerinde2.Putin: BRICS yükseliyor; Batı'nın ticaret kuralları değişiyor3.Uluslararası Uzay İstasyonu’nda hava kaçağı alarmı: Astronotlar kapsüle sığındı4.Rusya ve Ukrayna '185'e 185' esir değişimi gerçekleştirdi5.Trump'tan İran açıklaması: Süreci anlaşmayla ya da sert yöntemlerle yakında sonlandıracağız

TÜRKMEN TERZİ

HARUN TOKAK

ORHAN KESKİN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Antidepresan ülkesi: İlaç kullanımı 70 milyonun üz...

Putin: BRICS yükseliyor; Batı'nın ticaret kurallar...

Uluslararası Uzay İstasyonu’nda hava kaçağı alarmı...

Rusya ve Ukrayna '185'e 185' esir değişimi gerçekl...

Trump'tan İran açıklaması: Süreci anlaşmayla ya da...







