Faruk Çelik 3 dakikada zengin etti

Devlet Bahçeli ve Ahmet Davutoğlu'nun koalisyon görüşmesinin ardından Bakan Faruk Çelik'in "Başbakan çok güzel açıklama yapacak" sözleri birilerine kazanç sağlamak için mi yapıldı?

Faruk Çelik 3 dakikada zengin etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, MHP ile AKP arasındaki koalisyon heyetinde yer alan ve Bakan Faruk Çelik'in Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koalisyon açıklamasından önce, "Başbakan çok güzel açıklama yapacak" sözlerini ekonomik manipülasyon olduğunu söyledi. Öztrak, "Birilerinin kasasına bayağı bir güzellik yapmış" ifadelerini kullandı.

Öztrak, Twitter hesabından Faruk Çelik'in açıklamalarından önce ve sonrasına ilişkin İstanbul borsasına ait rakamları paylaştı. Öztrak, Çelik'in Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarından önce, "Başbakan çok güzel açıklama yapacak" sözlerine dikkat çekerek, "BIST endeksi saat 17.16'da 76573 iken; açıklamayla 17.19'da 77542'ye sıçradı. Birileri 3 dakikada %1,2 kar yazdı" dedi.

Öztrak, bu sözlerin ardından, "Faruk Çelik'in verdiği beyanat açıkça manipülasyondur. Bu manipülasyondan kim veya kimler ne kadar kazandı?" ifadelerini takipçileriyle paylaştı.

Öztrak ayrıca şu grafiği paylaştı:





<< Önceki Haber Faruk Çelik 3 dakikada zengin etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER