Fatih Okulları'ndan doğa yürüyüşü


Zonguldak Fatih Okulları tarafından öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla Değirmenağzı Şelaleler mevkiinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Sağlıklı yaşam, spor ve doğanın önemini kavratmak için organize edilen yürüyüş etkinliğine öğrenci ve velilerden yoğun katılım oldu. 120 kişinin katıldığı doğa yürüyüşünde, doğanın eşsiz güzellikleri olan muhteşem manzaralı dere ve ormanın içinde yürüyüşünün son bölümünde piknik ve çay ikramında bulunuldu. Program, dinlenme alanında mangal ve semaverde çay keyfinin ardından halat çekme ve çeşitli faaliyetlerle devam etti.

Sonbahar mevsiminin kendini hissettirdiği Batı Karadeniz'in ormanlık alanlarında, şelale akan dere yamaçlarında yürüyüş yapmanın keyfini yaşayan veli ve öğrenciler, kendilerinin bir araya getiren okul yönetimine teşekkür etti. Veliler, "Bizleri şehrin boğuculuğundan kurtarıp ailecek eşsiz doğa ortamında bir araya getiren öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimize şükran borçluyuz. İnşallah her zaman böyle etkinlikler yapılır." dedi.

Okul müdürü Mehmet Sarısoy ise etkinliğe ilgi gösteren velilere teşekkür ederek, doğa gezisi etkinliklerine devam edeceklerini belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Fatih Okulları'ndan doğa yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER