İstanbul'da alevli gece
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 17 2016
Fatih’te yabancı uyruklu şahısların kaldığı apartmanda yangın çıktı. Yangında 5’i ağır en az 10 kişi yaralandı. Mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Aksaray Mahallesi, Manastırlı Rıfat Sokak 10 numarada bulunan 7 katlı apartmanın giriş katında saat 06.00 sıralarında henüz binilmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler diğer katlara da sıçradı.
Apartmanda ikamet eden çok sayıda Senegal uyruklu şahıs alevlerin arasında mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri mahsur kalanları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Üst katlarda kurtarılmayı bekleyen şahıslar, itfaiyenin merdiven aracıyla aşağı indirildi. Yaralılar, olay yerinde hazır bekletilen ambulanslara taşındı. Yangında yaralananlardan 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Yaralanan 10'dan fazla kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Söndürme çalışmaları sırasında iki itfaiye eri de dumandan etkilendi. Görgü tanıkları, mahsur kalan bazı şahısların alevlerden kurtulmak için üst katlardan aşağı atladığını aktardı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yaralanan 10'dan fazla kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Söndürme çalışmaları sırasında iki itfaiye eri de dumandan etkilendi. Görgü tanıkları, mahsur kalan bazı şahısların alevlerden kurtulmak için üst katlardan aşağı atladığını aktardı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi
6.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor7.Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşkal'i benzediği için...8.50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak?9.İhraç edildikten sonra kemoterapi ilaçları ödenmeyen KHK’lı memur vefat etti10.Almanya'ya giren sığınmacı sayısında büyük düşüş! Tedbirlerin daha da artırılması tartışılıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şü...


