Fatih Terim hakkında şok iddia

Galatasaray Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu, Fatih Terim ile Dursun Özbek'in her konuda anlaştığını ve tecrübeli teknik adamın gelecek sezon sarı-kırmızılı takımın başına geçeceğini iddia etti.

Fatih Terim hakkında şok iddia

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim konusunda önemli bilgiler verdi. Fatih Terim’in kesin olarak Galatasaray’da görev yapacağını söyleyen Fatinoğlu, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Milli takımda sıkıntılı bir dönem geçiren Fatih Terim’i, Başkan Dursun Özbek’in bir kez daha aradığını ve Galatasaray’a davet ettiğini ifade eden Ali Fatinoğlu “Fatih Terim kesin olarak Galatasaray’a geri dönüyor” dedi. Kesin bir ifade kullanan Fatinoğlu, Fatih Terim ile Dursun Özbek’in anlaştıklarını ve tecrübeli çalıştırıcının yeni sezonda bir kez daha Galatasaray’a geleceğini söyledi.

Daha önce verdiği bilgilerde Gökhan’ın Beşiktaş ile anlaştığını, Lucescu’nun Schaktar’dan ayrılacağını, Serdar Aziz’in Galatasaray’a gideceğini radyo ve televizyonlara yaptığı bağlantılarda dile getiren Fatinoğlu’nun, şimdi de Fatih Terim’in Galatasaray’a döneceğini net bir şekilde ifade etmesi taraftarın heyecanını bir kat daha arttırdı.




<< Önceki Haber Fatih Terim hakkında şok iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER