Fatih Terim kadroda sürpriz yapacak mı?

Fatih Terim'in Türkiye Kosova maçı öncesi A Milli Takım aday kadrosunda sürpriz isimlere yer vermesi bekleniyor.

Fatih Terim kadroda sürpriz yapacak mı?

Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan gibi futbolcuları milli takımın 2018 Dünya Kupası Grup elemeleri aday kadrosuna önceki maçlarda davet etmeyen Fatih Terim'in Ozan Tufan ve Oğuzhan Özyakup gibi futbolcuların sakatlanmasından dolayı kadroda sürpriz değişiklikler yapabileceği ifade ediliyor.

A Milli Takım, Dünya Kupası Grup Elemeleri 4. maçında sahasında Kosova'yı ağırlamaya hazırlanıyor. 12 Kasım Cumartesi günü Antalya'da oynanacak maç öncesi Fatih Terim'in kadroyu oluşturma çalışmaları devam ediyor. Kulislerde konuşulanlara göre Terim, Kosova'ya karşı yeni bir sürpriz kadroya imza atabilir. Dünya Kupası Elemeleri öncesi Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Caner Erkin, Hakan Balta ve Gökhan Gönül'e milli davet gönderilmemişti. Daha sonra Hakan Balta ve Caner Erkin kadroda kendilerine yer bulsa da özellikle Arda Turan'ın olmaması uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Kosova maçı kadrosunda Arda Turan olacak mı?
Fatih Terim'in Kosova'ya karşı da Arda'ya milli davet göndermeyeceği konuşuluyor. Özellikle basın önünde verdikleri demeçler nedeniyle Arda ve Burak, Terim'in kadroda düşünmediği isimlerin başında geliyor. Ancak kadroya İspanya'dan başka bir isim çağrılabilir. Sezon başında Deportivo La Coruna'ya giden ve gösterdiği performans ile geçen ay takımının La Liga'da en iyi futbolcu seçilen Emre Çolak'ın yeniden A Milli Takım kadrosunda olması bekleniyor. Bu sezon 5 La Liga maçına çıkan Emre 1 de asist kaydetmişti.



Bursasporlu Kubilay Kanatsız kadroya çağrılabilir
Ligde topladığı 19 puanla 4. sırada yer alan Bursaspor'un 19 yaşındaki golcüsü Kubilay Kanatsızkuş'un Terim tarafından kadroya çağrılabileceği iddia ediliyor. Takımıyla 8 maça çıkan ve 2 gol 2 asist kaydeden genç oyuncu saha içindeki efektif performansı ile milli takım yetkililerini etkilemiş durumda. Terim'in Hamza Hamzaoğlu'ndan da 'olumlu' referans aldığı Kubilay'a görece güçsüz Kosova kadrosunda yer vermesi ihtimaller dahilinde.
<< Önceki Haber Fatih Terim kadroda sürpriz yapacak mı? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER