Fatih Terim kararını verdi

A Milli Takım'dan ayrılıp Galatasaray'a döneceği konuşulan Fatih Terim, geleceği ile ilgili kararını verdi.

Fatih Terim kararını verdi

Milli takımın EURO 2016'da hayal kırıklığı yaratmasının ardından herkes Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in geleceğini tartışmaya ve merak etmeye başladı. Bazı çevreler Terim'in milli takımdan ayrılıp daha önce üç kez çalıştırdığı Galatasaray'ın başına geçeceğini iddia ediyordu. Bu bakımdan tecrübeli teknik adamın kararı Türk futbolu açısından büyük önem taşıyordu.

Fatih Terim 'milli takımda devam edip etmeyeceği ile ilgili kararını Fransa'daki kampta A Milli Takım futbolcularına şöyle anlattı:

"Hepinize teşekkür ediyorum. Şansımız olsaydı devam edebilirdik turnuvaya. Şimdi önümüzde Dünya Kupası elemeleri var. Hepiniz tatilinizi yapın ve lige iyi başlayın, iyi hazırlanın ki elemelere de iyi girelim."

Bu konuşmanın mesajı açık: TERİM MİLLİ TAKIM’DA KALIYOR!

Fatih Terim'in kararı daha önce de ifade ettiğimiz üzere Galatasaray'ı da çok yakından ilgilendiriyor. Zira, başkan Dursun Özbek başta olmak üzere sarı kırmızılı yönetimden birçok ismin teknik direktörlük için Fatih Terim'i istediği, hatta transferine izin vermesi için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşme yaptığı dahi biliniyor.


<< Önceki Haber Fatih Terim kararını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER