Fatih Terim'den veda sinyali

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ikinci maçında A Milli Takım İspanya 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fatih Terim gereği neyse yağacağını söyledi.

Fatih Terim basın toplantısında çok sinirlendi

VİDEO-ARŞİV

Terim, ”Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde bırakın erken bırakmayı, vazgeçmeyi kabul etmedim. Bugün bırakan vazgeçen ve pes eden bir milli takım vardı. Ne bugün ne de başka zaman bunu kabul edeceğimi kimse sanmasın. Gereği neyse yapacağım herkes emin olsun.” ifadelerini kullandı. Çok üzgün olduğunu belirten Terim, ”Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa yapacağıma herkes emin olsun.”diye kaydetti.

‘ARDA TURAN’A YAPILANLAR HOŞ DEĞİL’

Arda Turan’a maçın ikinci yarısında seyircilerin gösterdiği tepkiye de değinen Türkiye Futbol Direktörü, Arda Turan’a yapılanların hoş olmadığını söyledi. Arda’nın başına gelenlerin hiçbir oyuncunun başına gelmesini tasvip etmediğini söyleyen Terim, ”Daha sakin, daha olgun olmalıyız. Keyfini çıkarın diyoruz ama çıkartamıyoruz. Büyük beklentiler içinde olan Milli Takım olunca hepimize tepki oldu. Bunun gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Takımı seven, sevmeyen, beğenmeyen herkese çok teşekkür ettiğini kaydeden Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı için dua etmelerini istedi.
<< Önceki Haber Fatih Terim'den veda sinyali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER