Fed sonrası dolarda sert hareketler
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Mart 17 2016
Paylaş
X Post
Fed'in faiz kararının ardından dolar 2.84 liraya kadar geriledi.

Dün akşam 2.9233 seviyesinde olan dolar/TL , gece 2.8626'ya kadar geriledikten sonra bu sabah 2.8655 seviyesindeydi. Ardından 2.8435'e kadar geriledi.
Fed dün gece sonlanan toplantısında faizleri sabit tutma kararı alarak ABD’deki ılımlı ekonomik büyümenin ve “güçlü istihdam artışının” bu yıl politikayı sıkılaştırmasına izin vereceğini söylerken, faiz artış sayısındaki beklenti bu yıl için iki kez 0.25 puanlık artış olarak yenilendi.
Faizlerin yaklaşık 10 yıllık süreden beri ilk kez artırıldığı Aralık ayında 2016 için dört faiz artışı öngörülüyordu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde IJA'dan hukuk ve basın özgürlüğü vurgusu2.Bülent Arınç'tan ayrı parti çıkışı!3.İran’dan Hürmüz için 14 maddelik plan: Yeni öneri neler içeriyor?4.Petrol devi ülkelerden flaş karar: Haziranda petrol muslukları açılıyor!5.Yandaş medya AKP'li kaynaklardan aktardı: 'Muhatabımız Öcalan'
6.NATO'da yeni endişe: ABD, 5 binden fazla askerini Almanya'dan çekiyor7.Durum bu kadar vahim: Asgari ücretli bir saat çalışarak sadece 1 pembe domates alabiliyor8.Yuva9.Kahramanmaraş saldırısında can kaybı arttı: Almina 18 gün sonra hayatını kaybetti10.ABD'den İran'ın teklifine ilk cevap: Diplomasi trafiğinde sıcak gelişme!

ARİF ASALIOĞLU

CUMA KARAMAN

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde IJA'dan hukuk ve ba...

Bülent Arınç'tan ayrı parti çıkışı!

İran’dan Hürmüz için 14 maddelik plan: Yeni öneri ...

Petrol devi ülkelerden flaş karar: Haziranda petro...

Yandaş medya AKP'li kaynaklardan aktardı: 'Muhatab...


