Felipe Melo, Avusturya kampına dahil edildi


Galatasaray 2015-2016 sezonu ikinci etap kampı için bugün Avusturya'ya gidecek. Sarı kırmızılı ekipte gelip gelmeyeceği tartışma konusu olan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo da Avusturya kampına dahil edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Avusturya kampının kadrosunu açıklarken Brezilyalı Felipe Melo'nun da adını listeye ekledi. Sarı kırmızılı takımdan ayrılacağı iddia edilen ve dün de kampa katılacağını açıklayan Felipe Melo da kamp kadrosunda yer aldı. Öğle saatlerinde özel bir uçakla Avustuya'nın Klagenfut şehrine gidecek sarı kırmızılı takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Eray İşcan, Alperen Uysal, İsmail Çipe, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Olcan Adın, Emre Çolak, Bilal Kısa, Yekta Kurtuluş, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sercan Yıldırım, Koray Günter, Lionel Carole, Blerim Dzemaili, Sinan Gümüş, Jem Paul Karacan, Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski"

Bu arada Copa Amerika'da Uruguay kalesinde görev yapan ve bu yüzden ilk etap kampına katılmayan kaleci Muslera'nın 22 Temmuz günü kampa dahil olacağı belirtildi. Sarı kırmızılı takım, Avusturya kampında 22 Temmuz Çarşamba günü İspanya'nın Celta Vigo, 25 Temmuz Cumartesi günü İtalya'nın Udinese ve 28 Temmuz Salı günü ise Fransa'nın Nice takımı ile olmak üzere üç hazırlık maçı yapacak.

31 Temmuz'da İstanbul'a dönecek olan Galatasaray futbol takımı, 2 Ağustos'ta da Inter ile Türk Telekom Arena Stadı'nda özel maçta karşı karşıya gelecek.

Bilindiği gibi sarı kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağı için eleme maçları oynamayacak. Galatasaray, Süper Lig 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu'nun ilk haftasında Medicana Sivasspor ile Sivas'ta karşı karşıya gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Felipe Melo, Avusturya kampına dahil edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER