FEM Yayınlarından iftira dolu haberlere yalanlama

FEM Yayınlarından bazı yayın organlarında çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili bir açıklama yapıldı.

FEM Yayınlarından iftira dolu haberlere yalanlama

FEM yayınlarından yapılan açıklamada "Bugün çeşitli basın organlarında ‘’2010 yılı YGS’yi  sanki FEM hazırlamış haberi  çıkmıştır ‘’Kamuoyu oluşturmak amaçlı neredeyse her gün yapılan bir linç kampanyası dahilinde kurumumuzun sınavlardaki başarıları bu tür yalan haberlerle karalanmak istenmiş, “ÖSYM’ce sorular artık çok iyi korunduğu” için kurum öğrencilerimizin başarılı olamayacağı iddia edilmiştir.Ne kadar iftira atılırsa atılsın, tuzaklar kurulursa kurulsun gerçekler balçıkla sıvanmaz ve sıvanmadı. FEM DERSHANELERİ ve FEM YAYINLARI dokümanlarını tercih eden öğrenciler 2015 YGS’de rekor üstüne rekor kırdı." denildi.

İşte FEM Yayınlarından yapılan o açıklama: 

30 yıldan beri Fem yayınları olarak YGS-LYS, ile ilgili yüzlerce  kitap ve yüzbinlerce soru içeren dokümanlar hazırlamaktayız
 Haberde bahsi geçen 2010 yılı İsabet kitapçığı sadece 2010 yılında değil 1985’ten beri  her yıl hazırlanmaktadır. Ayrıca Bu kitapçıklar sadece FEM Yayınları tarafından değil diğer dershane ve  yayınevleri  tarafından da YGS-LYS VE KPSS sorularının benzerleri olarak hazırlanıp kamuoyu ile paylaşılmaktadır. Isabet kitapçık örneklerine  www.fem.com.tr adresinden  ulaşabilirsiniz

        Fem Yayınları Türkiye  genelinde derse giren ve haftalık zümrelerle devamlı kendisini yenileyen, değişen MEB müfredatını yakından takip eden  öğretmenler Zümre başkanları ve yayın kurulu tarafından hazırlanmaktadır. 2012 yılında Türkiye de en önemli bağımsız  marka  tesbit firması olan MARKAM tarafından Türkiye genelinde yapılan ankette YGS’ye en çok benzeyen soruların FEM YAYINLARI tarafından hazırlandığı  üniversiteye giden ve üniversiteye giriş sınavına hazırlanan öğrencileri tarafından da onaylanmıştır.

FEM Dershanelerinin öğrencilerine  yıllık  vermiş olduğu dokümanlarda yaklaşık 65.000 soru bulunmaktadır. ÖSYM tarafından yapılan YGS de ise toplam 160 soru sorulmaktadır. 65.000 soruda 160 sorunun benzerinin olmaması,  akıldan uzak bir ihtimaldir.

Örneğin;  Üslü sayılarıdan YGS de 1 veya 2 soru çıkmaktadır oysa FEM’in öğrencilere verdiği dokümanlarda üslü sayılarla ilgili yüzlerce  soru bulunmaktadır. Bu soruların benzer olmasından daha doğal ne olabilir ki…

Bununla birlikte ÖSYM, üniversite giriş sınavlarında (ÖSS, ÖYS, YGS, LYS vs) daha önce sorulan soruların birebir aynısı diyebileceğimiz yüzlerce soruyu kendisi sormuştur. Bunları bile takip eden bir yayın kurumunun benzer sorular isabet ettirmesi zor olmasa gerek. Bu sorulara   http://www.femyayinlari.com.tr/icerik/60/1466/osym-sorularini-cozmeden-sinava-girmeyin.html  linkinden ulaşabilirisniz

Soruların benzer olması değil, benzememesi  haber değeri olmalıyken, mantıktan yoksun kasıtlı olarak yapılan bu haber sorgulanmaya muhtaçtır.

Kamuoyu oluşturmak amaçlı neredeyse her gün yapılan bir linç kampanyası dahilinde kurumumuzun sınavlardaki başarıları bu tür yalan haberlerle karalanmak istenmiş, “ÖSYM’ce sorular artık çok iyi korunduğu” için kurum öğrencilerimizin başarılı olamayacağı iddia edilmiştir.
 
Ne kadar iftira atılırsa atılsın, tuzaklar kurulursa kurulsun gerçekler balçıkla sıvanmaz ve sıvanmadı. FEM DERSHANELERİ ve FEM YAYINLARI dokümanlarını tercih eden öğrenciler 2015 YGS’de rekor üstüne rekor kırdı.

2015 YGS  derecelerimizi https://www.femdershaneleri.com.tr/2015-ygs-derecelerimiz  adresinden inceleyebilirsiniz.
 
2015 YGS sonuçlarının gösterdiği üzere dip yapmış eğitim sistemimize yol gösterecek habercilik yerine bu tür akıldan uzak karalama ve iftira amaçlı yapılan habercilik anlayışını kınıyoruz.
<< Önceki Haber FEM Yayınlarından iftira dolu haberlere yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER