Fen lisesi öğrencileri Romanya'da proje sunumu yaptı

Fen lisesi öğrencileri Romanya'da proje sunumu yaptı

Antalya Manavgat Namık Fen Lisesi Dünya'nın Hayatını Kurtarmak İçin Gençlik Projesi kapsamında proje paydaşı ülkelerle Romanya'nın Piatra Neamt şehrinde fikir alışverişinde bulundu.

İki yıl sürecek olan projenin proje paydaşı ülkeler Romanya, Yunanistan, Letonya, Fransa, İtalya, Almanya, Portekiz ve Türkiye yer alıyor. Namık Karamancı Fen Lisesi Müdürü İmdat Pala, yaptığı açıklamada, bir hafta süren Romanya ortak akıl ve değerlendirme toplantısının verimli geçtiğini kaydetti. Pala, toplantıya öğrenciler Özüm Avcı, Sude Sinem Figen ve İlayda Koç'un katıldığını ifade etti.

Romanya'nın ev sahipliğinde hoşnut kaldıklarını belirten Pala, öğrencilerin Piatra Neamt'ta misafir ailelerle internet üzerinde yazışmalarının devam ettiğini, bu dostluğu proje kapsamı süresince diğer ülkelerde de sürdüreceklerinin altını çizdi. Müdür Pala, "Namık Karamancı Fen Lisesi'nin 5 yılda yaptığı projeler, sınavlardaki ve sosyal etkinliklerdeki başarılarıyla Antalya'da eğitime damgasını vurduğunu göstermiştir. Proje çalışmaları ile fark oluşturan öğretmenlerimize başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okulumuzla biz idareciler ve velilerimiz ne kadar övünsek azdır." ifadesinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Fen lisesi öğrencileri Romanya'da proje sunumu yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER