Fenerbahçe: 0 - Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Ülker
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Fevzi Demirhan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Mehmet Topal, Souza, Diego, Robin van Persie, Fernandao
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner, Alban Meha, Ali Çamdalı, Uğur İnceman, Abdou Traore, Samueh Holmen, Ömer Şişmanoğlu
Sarı kart: Dk. 44 Mehmet Uslu (Torku Konyaspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe – Torku Konyaspor mücadelesinin ilk yarısı 0 – 0 eşitlikle sonuçlandı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Torku Konyaspor karşısında tek değişiklik yaptı. UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Ajax maçının kadrosunda yer alan Luis Nani'yi yedek soyunduran teknik direktör Pereira, yerine Jose Fernandao'ya forma verdi.

LUİS NANİ İLK KEZ YEDEK BEKLEDİ

Portekizli teknik adam, vatandaşı Luis Nani'yi bu sezon ilk kez yedek kulübesinde oturttu. Teknik direktör Pereira, geçen hafta Osmanlıspor'la deplasmanda oynanan maçta kadroya almadığı Luis Nani'yi Torku Konyaspor karşısında da 11 dışında bıraktı. Hafta içi Avrupa Ligi'nde sahaya ilk 11'de çıkan Luis Nani, bu sezon ilk kez kulübede bekledi.

ÇİFT FORVETE DÖNÜŞ

Teknik direktör Pereira, 4 haftanın sonunda tekrar çift forvette sahaya çıktı. Robin van Persie ve Fernandao ikilisine en son ligin 8. haftasında Kayserispor deplasmanında ilk 11'de sahaya süren Portekizli teknik adam, Torku Konyaspor karşısında bu ikiliye ilk 11'de görev verdi. Son 4 maç kulübede maça başlayan Fernandao da ilk 11'deki yerini almış oldu.

SARI LACİVERTLİLERDE 4 EKSİK

Fenerbahçe, Torku Konyaspor karşısına 4 eksikle çıktı. Almanya'da geçirdiği operasyonun ardından rehabilitasyon çalışmalarına devam eden Caner Erkin, sakatlıkları süren Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Fabiano Ribeiro Torku Konyaspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Pereira, 18 kişilik maç kadrosuna Mehmet Topuz ile genç futbolcu Uygar Mert Zeybek'i ise kadroda tercih etmedi.

KONYA CEPHESİ

2010 - 2013 yıllarında Fenerbahçe'yi de çalıştıran Torku Konyaspor Teknik Direktör Aykut Kocaman, 910 gün sonra Ülker Stadyumu'na ayak bastı. Sarı lacivertli takımda hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluklar yaşayan teknik adam, eski takımına karşı geçen haftaki Gençlerbirliği maçına göre tek değişiklik yaptı. Aykut Kocaman, Uğur İnceman'a forma şansı verirken Dimitar Rangelov'u kadroya almadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Fenerbahçe atağında Kjaer sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı. Top kaleci Serkan'da kaldı.

31. dakikada Fenerbahçe atağında Diego'nu sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortayı savunma uzaklaştırdı.

İlk yarıda karşılıklı ataklarda sıkıntı çeken her iki takımın mücadelesinde 0 – 0 eşitlik bozulmadı ve taraftarlar ilk yarıyı bu sonuçla kapattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe: 0 - Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER