Fenerbahçe Avrupa'ya hazır

Transferde fırtına gibi esen Fenerbahçe, Afyon Kupası'nda Olympiakos ile karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Avrupa'ya hazır

Sarı-Lacivertli takım, Yunan rakibini Sow, Fernandao ve Uygar'ın kaydettiği gollerle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Böylece Kanarya, oynadığı 7. hazırlık maçında altıncı galibiyetini elde etti.

Kanarya siyah bantla...

Yapımı yeni tamamlanan Afyon Spor Kompleksi içindeki 15 bin seyirci kapasiteli Afyon Arena’da oynanan karşılaşmaya taraftarlar ilgi göstermedi. Stadın büyük bölümü boş kaldı. Müsabaka öncesinde öncesinde Suruç’taki terör saldırısında yaşamını yitirenler ile Adıyaman’da şehit edilen jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal için saygı duruşunda bulunulurken, Fenerbahçeli oyuncular maça kollarında siyah bantla çıktı.

Jimmy Durmaz yeniden Türkiye'de

Bir dönem Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nin formasını giydikten sonra Yunanistan Ligi’nin son şampiyonu Olympiakos takımına transfer olan Jimmy Durmaz, Fenerbahçe karşısında 9 numaralı formasıyla mücadele etti.

Sow perdeyi açtı

Müsabakaya hızlı başlayan Sarı-Lacivertliler, 11. dakikada öne geçmeyi başardı. Sağ kanattan Diego'nun açtığı ortaya arka direkte iyi yükselen Moussa Sow kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-0.

Fortunis eşitledi

Dakika 26'da kaleci Volkan Demirel'in ceza sahasında rakibi düşürmesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktaya gelen Fortunis hata yapmadı: 1-1.

Fernandao tekrar öne geçirdi

Moussa Sow'un vuruşunda kaleciden dönen topa Fernandao vurdu ve top ağlarla buluştu. Fernandao'nun golüyle Fenerbahçe bir kez daha öne geçti: 2-1. İlk yarı bu sonuçla bitti.

Uygar sahnede

İkinci devrede de etkili ataklar yapan Fenerbahçe'de bu kez sahneye Uygar Mert çıktı. Genç futbolcu, 65. dakikada kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı: 3-1. Dakika 89'da Olympiakos'un yıldızı Alejandro Dominguez skoru 3-2 yaptı ve skoru belirledi. Sonuçta Pereira komutasındaki Fenerbahçe, Kırmızı-Beyazlı rakibini 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Fanatik
<< Önceki Haber Fenerbahçe Avrupa'ya hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER