Fenerbahçe'de Bursaspor maçının hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe'de Bursaspor maçının hazırlıkları sürüyor

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıklarına başlandı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında konuk ederek 2 - 0 mağlup ettiği Lokomotiv Moskova maçında görev alan futbolcular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Sarı lacivertli diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Dar alanda yapılan çift kale maçın ardından da antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Bu arada Alper Potuk ile Mehmet Topuz takımla birlikte çalışırken, sakatlıkları süren Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles özel program dahilinde çalıştı.

Sarı Lacivertliler, Bursaspor maçının hazırlıklarını 19 Şubat Cuma günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kafile ardından Bursa'ya gidecek ve orada kampa girecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Bursaspor maçının hazırlıkları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER