Fenerbahçe’de Gökhan Gönül krizi!

Aldığı ücretin arttırılmasını talep eden Gökhan Gönül'e sert çıkan Başkan Yıldırım, “Daha fazlasını veren kulüp varsa, istediğin yere gidebilirsin” yanıtını verdi.

Fenerbahçe’de Gökhan Gönül krizi!

Fenerbahçe’de sözleşmesi biten tecrübeli kanat oyuncusu Gökhan Gönül ile masaya oturan yöneticiler, yıldıza ‘ücret resti’ çekti.Kanarya’da senelik 1.7 milyon Euro’su garanti olmak üzere yaklaşık 2.3 milyon Euro kazanan Gökhan Gönül’e, aynı ücret önerildi ve maç başı ücretinde de indirime gidildi. Yönetimin teklifinde Gökhan Gönül’ün yaşının ilerlemesi ve artık sık sakatlık yaşamaya başlamasının etkili olduğu belirtildi.



KJAER’İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan tecrübeli yıldız ise Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer’in aldığı ücreti yönetime örnek olarak göstererek, kendisine zam yapılmasını istedi. Kanarya’nın Başkanı Aziz Yıldırım, bunun üzerine kendisine önerdikleri rakamın kesinlikle üzerine çıkmayacaklarını vurgulayarak, “Eğer sana daha fazlasını veren kulüp varsa, istediğin yere gidebilirsin” diyerek sert çıktı.

BEŞİKTAŞ YOLU AÇILDI

Fenerbahçe yönetiminin Gökhan Gönül’e ‘rest çekmesi’ sonrası, yıldız oyuncuyu isteyen Beşiktaş’a gitmesi için de önü açılmış oldu. Bu konuda siyah- beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir televizyon programında “Gökhan gelmek isterse, onu kadromuzda görmek isteriz” diye konuşmuştu. Bu gelişme sonrası Orman ve yönetiminin, Gökhan’ın transferi için yeniden girişimlere başlayacağı da öğrenildi.


KAYNAK: AMK
<< Önceki Haber Fenerbahçe’de Gökhan Gönül krizi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER