Fenerbahçe’de prim skandalı

Fenerbahçe’nin geçen sezon kazandığı Trabzonspor maçı primleri yerli futbolculardan geri alındı. Yapılan bu çifte stantard karşısında yerli futbolcular isyan etse de yönetime sesini çıkarmadı.

Kupayı kaybeden Aziz Yıldırım'dan ilginç açıklama

Video: Arşiv

Fenerbahçe’de geride kalan sezonun 30. haftasında oynanan Trabzonspor maçı sonrası büyük bir skandal yaşandı. Trabzonspor’u deplasmanda 4-0 yenen sarı-lacivertli futbolculara vadedilen prim hesaplarına yattı ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla gerekçesiz olarak Trabzonspor maçı primini yerli futbolculardan geri alındı.

Yapılan bu çifte standart sonrası yerli futbolcular ile yabancılar arasında bir soğukluk oldu. Yerli futbolcular duruma isyan etse de sezonun geri kalan maçlarına odaklanıp işlerine baktı.

PRİMLER YERLİLERDEN GERİ ALINDI

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftada Fenerbahçe, Trabzonspor’u deplasmanda 4-0 yendi. Maçtan bir kaç gün sonra futbolcuların hesaplarına maçın galibiyet primleri yattı. Daha sonra Başkan Aziz Yıldırım ilginç bir kararın altına imza atarak yeri futbolculardan bu primin iade edilmesini istedi. Bu durum karşısında şaşkına dönen futbolcular yapılan çifte standarda isyan etse de primleri iade etti. Sezonun kalan bölümünde ise yerli ve yabancı futbolcular arasında soğukluk oldu. Şampiyonluk yarışı devam ettiği için yerli futbolcular profesyonel davranmaya çalıştılar.

KÖTÜ ÜSLUPTAN NASİPLERİNİ ALDILAR

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe’de yerli ve yabancı futbolculara yapılan çifte standart bununla da sınırlı değil. Geçen sene giden oyuncular da Gökhan Gönül’ün bu sezon yaşadığı gibi kötü üsluptan nasibini aldı. Ya 2 saat bekletilip 2 dk içinde kovuldular ya da hiç görüşme yapılmadan gönderildiler.

Ayrıca sözleşmesi biten yabancıların plaket ile ugurlanması, yerli oyuncuların ise taraftarın gözünde küçük düşürülerek gönderilmesi de başka bir detay olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Fenerbahçe’de prim skandalı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER