Fenerbahçe'de Robin van Persie sevinci


Süper Lig'in 19. haftasında 24 Ocak Pazar günü, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Sakatlığı geçen Hollandalı oyuncu Robin van Persie, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 14.00'te başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Dün akşamki Tuzlaspor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular ısınma, koşu, koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Taktik çalışmanın ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.

Ağrıları bulunan Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Ertuğrul Taşkıran, Raul Meireles ve Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Diego Ribas ise özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Rizespor maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından tesislerde kampa girecek. CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Robin van Persie sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER