Fenerbahçe'de üç günlük izin sona erdi


Fenerbahçe, üç günlük aradan sonra Osmanlıspor maçının hazırlıklarına yeniden başladı.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 27.haftasında 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 14.00'te başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Gerçekleştirilen pas organizasyonlarının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Robin van Persie, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Diego Ribas özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı.

A Milli Takım kadrosunda yer alan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Volkan Şen ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan; Michal Kadlec, Bruno Alves, Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almazken; U21 Milli takım kampına giden Uygar Mert Zeybek de antrenmana katılmadı.

Sarı lacivertliler, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de üç günlük izin sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER