Fenerbahçe'den taraftarlarına trafik uyarısı


Turkish Airlines Euroleague Top 8 maçları kapsamında yarın Real Madrid'i ağırlayacak olan Fenerbahçe'de, bu önemli bir maçla ilgili hazırlıklar sürüyor.

Sarı lacivertliler; Erkekler Turkish Airlines Euroleague Top 8 maçları kapsamında, 12 ve 14 Nisan 2016 tarihlerinde İspanyol ekibi Real Madrid'i ağırlayacak. Bu kapsamda Fenerbahçe yönetiminden maçı izlemek isteyen taraftarlara trafik konusunda bir uyarıda bulunuldu.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "İstanbul Valiliğince alınan kararlar doğrultusunda, 2015-2016 sezonu sonuna kadar Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak olan maçlarla alakalı güvenlik tedbirleri kapsamında, bu hafta salonumuzda oynanacak olan Fenerbahçe – Real Madrid maçları itibariyle müsabaka günleri maç saatinden 4 saat öncesinden, müsabaka bitiminden 1 saat sonraya kadar ki süre içerisinde, Fenerbahçe Ülker Sports Arena Doğu Girişi önünde bulunan Ihlamur Bulvarı, salonun kuzey ve güney istikametinde bulunan trafik ışıkları başlangıç noktaları olmak üzere araç trafiğine kapalı olacaktır. Real Madrid maçları için Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya taraftar alımı saat 18.00 itibariyle başlayacaktır. Maça araçlarıyla gelecek olan taraftarlarımızın tedbirlerini bu doğrultuda almalarını önemle rica ederiz." denildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den taraftarlarına trafik uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER