Fenerbahçe derbide kazandı

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Pazartesi, Ekim 26 2015
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray derbisi için bilet satışlarından 3 milyon TL'yi kasasına koydu. Fenerium'daki hareketlilik de 1 milyon TL getirdi. Fenerbahçe belki derbiyi değil ama 4 milyon TL'yi kazandı.
Fenerbahçe derbide kazandı
Fenerbahçe derbide ezeli rakibi Galatasaray’ı geçemedi ama müthiş bir rakamı kasasına koymayı başardı.
Derbi biletleri tamamen tükendi. Sezon başında yaklaşık 38 bin kombine satan Sarı-Lacivertliler, derbi için 10 bini aşkın bileti satışa sunmuştu. Kısa zamanda bunlar da tükendi. Sarı- Lacivertli takım bilet satış gelirlerinden 3 milyon TL’yi kasasına koydu.

FENERIUM'DAN 1 MİLYON TL'LİK SATIŞ

Statta bulunan Fenerium’da dün bir hayli hareketlilik vardı. Ortalama olarak dün 1 milyon TL’lik satış rakamı yakalandı. Fenerbahçe belki derbide ezeli rakibi Galatasaray’ı yenemedi ama 4 milyon TL gelirin sahibi oldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir