Fenerbahçe, Diyarbakır Sur'dan gelen minikleri ağırladı

Diyarbakır Sur’dan gelen 45 Çocuk Fenerbahçe'nin konuğu oldu.

Fenerbahçe, Diyarbakır Sur'dan gelen minikleri ağırladı

Bir grup Fenerbahçe kongre üyesinin organize ettiği faaliyette, Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nden yaşayan, yaşları 8 ile 10 arasında değişen ve daha önce İstanbul’u hiç görmemiş 45 çocuk, Fenerbahçe’nin konuğu oldu.

Fenerbahçe Kongre Üyeleri Ömer Ekinci, Fatih Akarsu ile Murat Aslan ve birçok gönüllü kişi ve kuruluşun organizasyonunda, İstanbul'a gelen 45 çocuk, 3 Mart Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe-Amed Sportif Faaliyetler Ziraat Türkiye Kupası maçına kadar Fenerbahçe ve İstanbul’la dolu 4 gün geçirecek.

Bugün ilk olarak Ülker Stadı'na gelen çocuklar, Fenerbahçe Müzesi ve stat içindeki Fenerium mağazasını gezdi. Burada, 45 çocuğa da üzerlerinde isimleri yazılı 21 numaralı çubuklu Fenerbahçe forması ve çeşitli Fenerium ürünleri hediye edildi. Formaları sırtlarına geçiren çocuklar daha sonra yürüyerek Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne geldi. Burada kürek şubesinin konuğu olan ve öğle yemeği yiyen çocuklar, daha sonra da Dereağzı tesislerini ve şubeleri gezdi.

Tamamına Passolig kartı çıkartılan çocuklar, bu akşam oynanacak Fenerbahçe-BJK maçını izledikten sonra, 1 Mart Salı günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin konuğu olacak ve ilk olarak Atatşehir Belediyesi’ne gidecekler. Çocukları aynı gün Sunay Akın, Erenköy’deki Oyuncak Müzesi’nde konuk edecek.

2 Mart Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçe antrenmanını takip edecek olan çocuklar, Sarı Lacivert Derneği Başkanı Sertaç Komsuoğlu’nun davetlisi olarak akşam yemeğine katılacaklar.

3 Mart Perşembe günü başta Topkapı Sarayı olmak üzere kent turuna çıkacak olan çocuklar, aynı günün akşamı Ülker Stadı'nda oynanacak olan Amed Sportif Faaliyetler Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçını da tribünlerden takip edecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Diyarbakır Sur'dan gelen minikleri ağırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER