Fenerbahçe-Hull City maçında 2 gol vardı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 10 2022
Acun Ilıcalı'nın başkanlığını yaptığı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.
Sakarya'da Acun Ilcalı'nın başkanlığını yaptığı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
İkinci yarının da büyük bölümünde gol sesi çıkmazken, maça dahil olduktan sonra oyunu hareketlendiren Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, kazanılan bir serbest vuruşu şık bir şekilde gole çevirerek 88. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden hemen bir dakika sonra yine Arda Güler'in cezasahasına yönlendirdiği topa gol vuruşu yapmak isteyen Berisha'nın hamlesi sonrası Hull City defasından seken opu tamamlayan Serdar Dursun 89. dakikada skoru 2-0'a getirdi.
Maçta başka gol olmayınca da karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yunanistan'da büyük kriz: Havaalanları kapatıldı, uçuşlar durduruldu2.AKP'ye 'Doğan görünümlü Şahin' şoku: Türkiye F-35 alsa bile...3.Yıllardır çözülemeyen Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme!4.Dünya bu fotoğrafları konuşuyor!5.Almanya'da şok: Sol grup sabotaj düzenledi, başkentte on binlerce ev elektriksiz kaldı
6.Moldova'dan dikkat çeken vize iptali7.Çarpıcı iddia: Maduro, ABD'nin Türkiye'ye sığınma teklifini reddetti8.Trump tek tek hedef aldı: Venezuela'nın ardından hedefte Latin Amerika ülkeleri mi var?9.Rusya’dan dikkat çeken ‘Venezuela’ açıklaması: ‘Trump'ın adımları yasa dışı ancak tutarlı’10.Rehberlik

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN









