Fenerbahçe ikinci hazırlık maçını yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Romanya ekibi CSMS Laşi ile karşılaştı. Topuk Yaylası'nda yapılan mücadele 2-2 eşitlik ile son buldu.

Fenerbahçe ikinci hazırlık maçını yaptı

Fenerbahçe mücadeleye kalede Ertuğrul, savunmada Berkaycan, Hakan, Yasir, orta alanda Savaş Salih, Caner, Alper, Aatıf, ileride Emenike ve Fernandao ile başladı.

İLK YARIYIYI RAKİP TAKIM ÖNDE TAMAMLADI
Karşılaşmanın 10'uncu dakikasında rakip takım CSMS Laşi'den 13 numaralı Enescu bulduğu şansı değerlendirerek fileleri havalandıran ilk isim oldu. İlk yarının 2'nci golü de CSMS Laşi'den geldi. 30 numaralı Tigenaşu 27'nci dakikada bulduğu golle ilk yarının 2-0 lehlwerine sonuçlanmasını sağladı.

MÜCADELE EŞİT SKOR İLE SON BULDU
Karşılaşmanın 2'nci yarısında Fenerbahçeli futbolcu Ramazan Çivelek'in 55'inci ve 84'üncü dakikalarda bulduğu golle sar-lacivertli ekip durumu eşitledi. Mücadele 2-2 eşitlik ile son buldu.

VOLKAN ŞEN AMELİYAT OLDU
Sarı-lacivertli ekipte Volkan Şen bugün ameliyat oldu. Publis ameliyatı olan Şen'in 3 hafta sahalardan uzak olacağı öğrenildi.

TOPUK YAYLASI'NDA SIKI DENETİM
Hazırlık maçı için gelen taraftarlar geniş güvenlik önlemleri içinde içeri alındı. Sarı-lacivertli ekibin CSMS Laşi ile yaptığı mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlar, içeri girmeden önce güvenlik önlemlerine takıldı. Taraftarların çantaları ve ellerinde bulunan poşetleri güvenlik tarafından detaylıca arandı.

MİLLİLER DAHİL OLDU
Sarı-lacivertli takımın milli futbolcuları takıma dahil oldu. Mehmet Topal, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve ülkesinin milli takımında bulunan Kjaer sarı-lacivertli ekibe dahil oldu.

NEUSTADTER TAKIMA KATILDI
Fenerbahçe'nin yeni transferi takıma katıldı. Bu sabah sağlık kontrolünden geçirilen ve sonrasında imza attırılan Neustadter, sarı-lacivertli ekibe dahil oldu. Neustadter, Romanya ekibi CSMS Laşi ile oynanan mücadeleyi kenardan izledi.

<< Önceki Haber Fenerbahçe ikinci hazırlık maçını yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER