Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştılar

İran Ligi'nin son haftasında şampiyonluk yarışındaki rakibinin maçının 2-2 bittiğini sanan Tractor Sazi cephesi yanlış anonsun kurbanı oldu.

Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştılar

Spor Toto Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun son haftasında Fenerbahçe'nin yaşadığı talihsizliğin bir benzeri de İran Ligi'nde yaşandı. 

Tractor Sazi sahasında aynı puanı paylaştığı 2. sıradaki Naf Tahran ile oynadığı maçın 3-3 bitmesinin ardından 3. sıradaki Sepehan takımının maçının da 2-2 bittiği haberi duruyuruldu. Bu anonsun ardından Tractor Sazi'de oyuncular, teknik direktör ve sahaya giren taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Oysa gerçek çok farklıydı. Tractor Sazi'nin 1 puan gerisinde bulunan Sepehan rakibini 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı.


Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştılar | Samanyolu Haber

Kulüp tarihlerindeki ilk şampiyonluğunu aldıklarını sanan Tractor Sazi taraftarlarının büyük sevinci gelen haberden sonra öfkeye dönüştü. Sahada fenalaşan taraftarlar olurken güvenlik güçleri ile taraftarlar arasında da tartışmalar yaşandı. 



Olaylarla ilgili İran Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Naft Tahran Başkanı Mansour Ghanbarzadeh "Tuhaf şeyler oldu. Soyunma odasında diğer maçı izliyorduk ve 87. dakikada birden televizyon, radyo ve cep telefonları kesildi. Hiçbir iletişim aracımız kalmadı. O anda Sepahan maçının 2-2 bittiğini duyduk ve bunu federasyon da doğruladı" ifadelerini kullandı. 

<< Önceki Haber Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER