Fenerbahçe kafilesine coşkulu karşılama

Fenerbahçe kafilesine coşkulu karşılama

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 30. haftasında yarın Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesi, Sivas'a geldi. Kafilede Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım da yer aldı. Taraftarlar, Fenerbahçe'yi coşkulu bir şekilde karşıladı.

Saat 16.00'da uçakla İstanbul'dan hareket eden Fenerbahçe kafilesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk denemede Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na iniş yapamadı. Sarı lacivertli kafileyi taşıyan uçak ikinci denemesinde alana iniş yapabildi. Kafile buradan konaklayacakları otele yerleşmek üzere 3 otobüs ile şehir merkezine hareket etti.

Takımı karşılamak üzere otel önünde toplanan taraftarlar, takımlarının gelmesini sabırsızlıkla bekledi.

AZİZ YILDIRIM SİVAS'TA

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım da takım ile birlikte Sivas'a geldi. Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri takımdan ayrı olarak başka bir otobüsle şehir merkezine geçti. Taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım'ı tezahüratla karşıladı.

Daha sonra ise futbolcular takım otobüsü ile havaalanından şehir merkezine geldi. Taraftarlar teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirdi. Özellikle Kas Hastası Yasin Sülümer, futbolcuların ilgi odağı oldu. 18 yaşındaki Fenerbahçe fanatiği Sülümer, annesinin girişimiyle futbolcularla fotoğraf çektirerek en büyük hayaline kavuşmuş oldu.

Fenerbahçe kafilesi konaklamak üzere otele yerleşti. Polis, Fenerbahçe'nin konaklayacağı otel çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Fenerbahçe'nin 20 kişilik kadrosu şu isimlerden oluştu:

"Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Emmanuel Emenike, Alper Potuk, Diego Ribas, Pierre Webo, Dirk Kuyt, Serdar Kesimal, Moussa Sow, Uygar Mert Zeybek, Erten Ersu."

Karşılaşma yarın saat 19.00'da 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe kafilesine coşkulu karşılama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER