"Fenerbahçe karşısından kendilerini affettirecekler"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, "Futbolcularımız pazar akşamı oynayacağımız Fenerbahçe karşısında kendilerini affettireceklerdir" dedi.



Önder Bülbüloğlu, Fenerbahçe ile Avni Aker'de oynayacağı maçı kazanıp, taraftarının gönlünü almayı hedeflediklerini söyledi. 

Fenerbahçe maçlarının Trabzonspor camiası için çok özel olduğunu vurgulayan Önder Bülbüloğlu, şunları söyledi:

"Futbolcularımız da kendilerini maça buna göre hazırlanırlar ve oynarlar. Kötü geçeip 3-1 mağlup olduğumuz Gençlerbirliği maçı sonrası futbolcularımızın bize özür borcu var. Fenerbahçe karşısında kendilerini affettireceklerdir. İnşallah umduğumuz gibi bir maç olur."

"UEFA İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

UEFA heyeti ile fair play kriterleri kapsamında devam eden süreç hakkında da bilgiler veren Önder Bülbüloğlu, bir görüşme daha yapacaklarını hatırlatırken de şunları söyledi:

"UEFA'ya son görüşmemizin ardından raporlar gönderdik. Bununla birlikte beklemeye geçtik. Fenerbahçe maçı öncesi bir görüşme olmasını bekliyordum ancak ay sonuna, hatta Mayıs ayının ilk haftasına sarkacak gibi görülüyor. Süreç devam ediyor, haber bekliyoruz."

TESİSLERDEN GELİR BEKLENİYOR

Mali anlamda zor günler geçiren Trabzonspor'da, Akyazı Stadı'nın isim hakkından beklenen gelirin yanı sıra farklı kaynaklar oluşturmak için de çalışmalar devam ediyor. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden de bir gelir elde etmeyi planlayan Kulüp Başkanı Muharrem Usta, mevcut tesislerin devriyle ilgili kendilerine gelen bir teklif olmadığını belirtti, şöyle dedi:

"Mevcut tesislerimiz, DHİM'nin büyüme projesi içerisinde yer alabilir. Bu konuda da bizim girişimimiz var ama olmazsa, tesisleri başka şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Trabzonspor'un, muhteşem, kendine yaraşır bir başka organizasyon içine daha girmesi gerektiğini düşünüyorum. Mevcut tesisleri A ve B planı ile değerlendiriyoruz. Bakalım sonucu ne olacak, hep birlikte göreceğiz."

9 MAÇTA 7 GOL

Bu sezon gol yollarında etkisiz kalan Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı son 9 karşılaşmada 1 golün üzerine çıkamadı. 

En son ligin 21'inci haftasında Avni Aker'de oynadığı Kayserispor maçını 2-1'lik skorla kazanan bordo mavililer, sonraki 9 karşılaşmanın 7'sinde rakiplerine karşı 1'er gol bulup, 2'sinde ise gol atma başarısı gösteremedi. 

Bu sezon ligde toplam 34 gol kaydedebilen Trabzonspor, bu alanda da 11 takımın gerisinde kaldı. Trabzonspor formasıyla ligde bu sezon en skorer oyuncu ise 19 maçta 8 gole ulaşan Cardozo oldu.

<< Önceki Haber "Fenerbahçe karşısından kendilerini affettirecekler" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER