Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova 19.00'da Kadıköy'de

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe bu akşam Son 32 Tur ilk maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile karşılaşacak.

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova 19.00'da Kadıköy'de

Avrupa Ligi A Grubu'nda Ajax ve Celtic'i geride bırakarak grup ikincisi olarak turu geçen Fenerbahçe Lokomotiv Moskova önünde rövanş için avantajlı bir skor yakalamak için sahaya çıkacak.

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak karşılaşmaİsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Daniel Gustavsson ve Stefan Hallberg'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Magnus Sjöblom, ilave yardımcı hakemleri ise Bojan Pandzic ve Mohammed Al-Hakim olacak.

Takımların sahaya şu on birlerle çıkması bekleniyor:

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen, Robin van Persie, Luis Nani

Lokomotiv Moskova: Guilherme - Yanbaev, Pejcinovic, Mikhalik, Denisov - Kolomeytsev, Tarasov - Samedov, Fernandes, Maicon - Skuletic

Bu arada Fenerbahçe'de 3 futbolcu bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

Sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba ile Celtic maçında kırmızı kart gören ve UEFA'dan 3 maç ceza alan Diego Ribas bu akşamki maçta yer alamayacak.

Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova arasında oynanacak olan karşılaşma bu akşam saat 19.00'tan itibaren TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Bu karşılaşmanın rövanşı 25 Şubat 2016'da Moskova'da oynanacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova 19.00'da Kadıköy'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER