Fenerbahçe, Lviv'de


UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak Fenerbahçe, Ukrayna'nın Lviv şehrine geldi.

Özel bir uçakla 11.00'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Lviv'e hareket eden sarı lacivertli kafile, havaalanına ulaştı. Kafilede kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de yer aldı. Apron çıkışında Ukraynalı futbol severler özellikle Nani ve Robin van Persie'ye yoğun ilgi gösterirken, oyuncular kendilerini bekleyen araçlara binmekte güçlük çekti.

Bu arada havaalanından konaklayacağı otele hareket eden sarı lacivertli kafilede teknik direktör Vitor Pereira ve bir futbolcu karşılaşmanın oynanacağı Lviv Arena'da saat 19.00'da basın toplantısı düzenleyecek. Sarı lacivertliler, toplantının ardından statta yapacakları antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak.

Fenerbahçe'nin 22 kişilik Shakhtar Donetsk maç kadrosunda ise şu isimler bulunuyor: "Volkan Demirel, Fabiano Riberio, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef De Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao ve Robin van Persie." CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Lviv'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER