Fenerbahçe, Molde deplasmanında 22.05'te santraya çıkıyor


UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, A Grubu'ndaki beşinci maçında bugün Norveç'in Molde takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele 22.05'ten itibaren TRT-1'den naklen ekranlara gelecek.

Norveç'in Molde şehrindeki Aker Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmaÇek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Miroslav Zelinka yönetecek. Zelinka'nın yardımcılıklarını Ondrej Pelikán ve Jan Paták'ın yapacağı müsabakanın 4. hakemi Ivo Nadvornik, ilave yardımcı hakemleri ise Radek Príhoda ile Jan Jilek olacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. maçında bugün Molde ile karşılaşacak. Sarı lacivertililer kazanır, Celtic - Ajax maçı da berabere biterse Fenerbahçe gruptan bir üst tura çıkmayı garantileyecek.

FENERBAHÇE, 4 MAÇTA 5 PUAN TOPLADI 2. SIRADA YER ALDI

İlk 4 maç sonunda 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, gruptan çıkmayı garantileyen Molde'ye konuk olacak. Gruba Norveç temsilcisine sahasında 3-1 yenilerek başlayan sarı lacivertliler, daha sonra çıkışa geçti. Celtic'le İskoçya'da 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Ajax'ı İstanbul'da 1-0 mağlup etti. Ajax deplasmanından da 1 puan alan sarı lacivertliler, haftaya 5 puanla 2. sırada girdi.

Grubun sürpriz takımı Molde ise 4 maç sonunda gruptan çıkmayı garantiledi. Norveç ekibinin 10 puanı bulunuyor.

Fenerbahçe, grup maçlarının bitmesine 1 hafta kala gruptan çıkmayı garantileyebilir. Sarı lacivertliler, Norveç deplasmanında 3 puan alması durumunda İskoçya'da oynanacak Celtic - Ajax maçından gelecek haberi bekleyecek. Fenerbahçe'nin kazanması ve Celtic - Ajax maçının berabere bitmesi durumunda sarı lacivertliler son karşılaşmalar öncesi gruptan bir üst tura çıkmayı başaracak. Sarı lacivertliler, İskoçya'daki maçtan beraberlik çıkmaması durumunda 2. tur şansını son hafta Kadıköy'de oynayacağı Celtic karşılaşmasına bırakacak.

MOLDE'DE HAVA SOĞUK, MAÇ ANINDA KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Bu arada Fenerbahçe'yi Norveç'te soğuk bir hava bekliyor. Karşılaşma Norveç'in kuzeybatısında Norveç Denizi'nin kıyısında bulunan Molde şehrinde oynanacak.

Kış aylarının oldukça soğuk geçtiği şehirde maç saatinde havanın 4 derece olması bekleniyor. Yerel saatle 21.05'te oynanacak maç sırasında ise hafif yağış olabileceği belirtildi.

Öte yandan Norveç'te lig 8 Kasım'da sona erdiği için Molde, 18 gün sonra resmi bir maça çıkacak. Bilindiği gibi, Norveç Ligi'nde Molde Avrupa'da gösterdiği başarılı grafiği lige yansıtamadı ve ligi şampiyon Rosenborg'un 17 puan gerisinde 6. sırada tamamlamıştı.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

Norveç ekibi Molde ile temsilcimiz Fenerbahçe arasında TSİ 22.05'te oynanacak maçta takımların şu muhtemel 11'lerle sahaya çıkması bekleniyor:

Stat: Aker
Hakemler: Miroslav Zelinka, Ondrej Pelikán, Jan Paták (Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu)
Molde: Ethan Horvath, Martin Linnes, Vegard Forren, Joona Toivio, Rindaroy, Daniel Hestad, Hussain, Singh, Erlend Hustad, Ola Kamara, Mohamed Elyounoussi
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Diego Ribas, Alper Potuk, Luis Nani, Robin van Persie
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Molde deplasmanında 22.05'te santraya çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER