Fenerbahçe, Moskova'ya indi


UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında, yarın deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Moskova'ya geldi.

Bugün saat 08.25'te İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Moskova'ya hareket eden sarı lacivertli kafile TSİ 11.00'de Moskova'ya indi. Havaalanında bir grup Fenerbahçe taraftarının tezahüratlarla karşılanan kafile ardından önemli güvenlik önlemleri altında konaklayacağı otele geçti.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ile bir oyuncu, bugün TSİ 17.30'da, maçın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek, maçla ilgili görüşlerini açıklayacak ve basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova maçı öncesindeki son antrenmanını da yine maçın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nda saat TSİ 18.00'de yapacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk ekiplerinden Fenerbahçe, ilk maçta 2-0 kazandığı karşılaşmanın rövanşında yarın TSİ 18.00'de Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla Son 16 Turu'na kalmak için mücadele edecek. Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçında Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak düdük çalacak ve mücadele tivibuspor'dan ekranlara gelecek.

Lokomotiv Moskova maçı için Rusya'nın Başkenti Moskova'ya gelen Fenerbahçe kafilesinde bulunan oyuncular ise şöyle:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül,Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao ve Robin van Persie.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Moskova'ya indi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER