Fenerbahçe'nin yeni transferi Fernandao: Gol kralı olmak istiyorum

Fenerbahçe'nin yeni transferi José Fernandao sarı lacivertli takımda gol kralı olmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fernandao: Gol kralı olmak istiyorum

Fenerbahçe'nin yeni transferi José Fernandao sarı lacivertli takımda gol kralı olmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan 1907 Tribünü'nde gerçekleşen imza töreniyle kendisini 4 yıllığına Fenerbahçeli yapan imzayı atan Fernandao, kariyerinin en iyi seçimini yaptığını belirtti.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu imza töreninde yaptığı açıklamada, "Kariyerimin en iyi seçimini yaptım. Ben bu takımın sahip olduğu mantaliteye uyacağım." diyerek şöyle konuştu:

"Takımımla birlikte kupalar kazanmak istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte çok çalışacağım. Son derece mutlu ve motiveyim. Bu takım için elimden gelen her şeyi yapacağım. Buraya gelme kararını ailemle birlikte aldım. Brezilya'dan ve dünyanın çeşitli büyük takımlarından teklif aldım ama en uygun yerin burası olduğuna karar verdim. Bana çok güveniyorlar biliyorum. Ben de geçen seneki gol sayımdan fazlasını atmak istiyorum.

Futbola başlamam tamamen bir şanstı. O dönemde çok zor şartlarda çalıştım. Biliyordum bir gün başarılı olacağımı. Bunu da dünyanın en büyük takımlarından Fenerbahçe'ye gelerek yapmış oldum. Geçen sene ki takımımdan Şenol Güneş hocaya da çok teşekkür ediyorum. Onların bana katkısı büyük oldu. Geçen yıldan sonra bu yıl daha başarılı olmak istiyorum. Gol kralı olmak istiyorum."

Fernandao daha sonra basın mensuplarına Fenerbahçe formasıyla poz verdi ve stadı gezdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin yeni transferi Fernandao: Gol kralı olmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER