Fenerbahçe'nin yeni transferleri ilk antrenmanlarına çıktı

Fenerbahçe'nin yeni transferleri ilk antrenmanlarına çıktı

Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni transferler Abdoulaye Ba ve kaleci Fabiano Riberio, ilk antrenmanlarına çıktı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, denge ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı yapılan maçlarla son buldu.

Antrenmana dün Fenerbahçe'ye imza atan futbolcular Abdoulaye Ba ve Fabiano Riberio da katılırken, sakatlığı geçen Hasan Ali Kaldırım da takımla çalışmalara başladı. Sol el tarak kemiğinde kırık bulunan Ertuğrul'un yanı sıra Fernandao ve Emenike ise antrenmanda yer almadı.

FABİANO RİBEİRO VE ABDOULAYE BA GECE KAMPA KATILDI

Bu arada Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde düzenlenen törenle kendilerini sarı lacivertli formaya bağlayan sözleşmeye imza atan sarı lacivertli ekibin yeni transferleri Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba kampa katıldı.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ndeki Fenerbahçe Resort ve Sport Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'n da, yeni transferler Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba da yerini aldı. Dün gece geç saatlerde kampa katılan yeni transferler burada teknik direktör Vitor Pereira ve teknik ekiple de tanıştı. Yıldız futbolcular sabah yapılan günün ilk antrenmanında da takımla birlikte ilk çalışmalarını yaptı.

Sarı lacivertliler, akşam saatlerinde yapacakları günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin yeni transferleri ilk antrenmanlarına çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER