Fenerbahçe, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Ardından minyatür kalelerden oluşan maç ve pas organizasyonlarının yapıldığı antrenman gol çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Sakatlığı devam eden Diego Ribas özel program dâhilinde çalışmalarını sürdürürken, Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı.

Fenerbahçe, yarın saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde milli takımlarından dönen oyuncuların da katılacağı antrenmanla Osmanlıspor FK maçının hazırlıklarını sürdürecek.

TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULARA EĞİTİM VERİLDİ

Bu arada Fenerbahçe'de Can Burta Tesisleri'ne gelen Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyesi eski hakem İsmet Cengiz, teknik ekip ve futbolculara futbol kurallarına ilişkin bir eğitim verdi.

MHK üyesi İsmet Cengiz'in antrenman öncesinde yaptığı eğitimde, kurallar, hakem ilişkileri üzerinde durulduğu ve soru cevap yapıldığı öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER