Fenerbahçe'den tarihi karar
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 6 2015
Paylaş
X Post
Fenerbahçe saldırı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe yöneticisi avukat Deniz Tolga Aytöre, yaptığı açıklamada "Olay aydınlanana kadar, futbol oynama niyetinde değiliz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetimi, Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı toplantıyı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda gerçekleştirdi. Yönetim kurulu, toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulu adına söz alan Deniz Tolga Aytöre, Çaykur Rizespor maçının ardından Fenerbahçe Futbol Takımı kafilesine yönelik gerçekleştirilen saldırı aydınlatılana kadar futbol oynamayacaklarını söyledi.
Fenerbahçe Kulübü Hukuk İşleri Sorumlusu Deniz Tolga Aytöre, liglerin oynanmasına bile gerek kalmadığını belirterek, "Bu olay aydınlatılana kadar bu oyunu oynamayacağımızı açık ve net bir şekilde ifade ediyorum." dedi.
"OLAY AYDINLANANA KADAR FUTBOL OYNAMA NİYETİNDE DEĞİLİZ"
Deniz Tolga Aytöre, saldırıyı ciddi bir terör eylemi olarak gördüklerini ve asıl önemli olanın can güvenliğini sağlamak olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Bu eylem çok açık ve net bir şekilde ortadadır. Bu, 19'u futbolcu olmak üzere 41 kişinin hayatına kastetmeye teşebbüstür. Bu olayın başka bir değerlendirmesi yoktur. Bu eylem Fenerbahçe'ye düzenlenmiş bir suikasttir. 3 Temmuz'da hürriyetinden yoksun bırakılan Fenerbahçe'nin bugün de canına kastedilmeye çalışılmıştır. Bu eylem, bir Fenerbahçe-Trabzonspor çekişmesi ya da Fenerbahçe-Trabzonspor odaklı bir eylem değil. Bu ciddi bir terör eylemidir. Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak bunu bir camiaya, bir bölgeye ve kendi insanımıza mal etmek gibi bir anlayışımız yoktur ve olmayacaktır. Liglerin ve futbolun sonuna gelindiğini çünkü artık kan döküldüğünü ve bu nedenle artık bu müsabakaları oynamanın çok önemli olmadığı yönündeki açıklamalarımızın temelinde bu yatmaktadır.
Her ne kadar bu açıklama da başka bir mecraya çekilmeye çalışılsa da hiç kimse buna gayret etmesin. Bu çirkinliğin altına imza atmasın. Bizim amacımız çok açıktır. Sakatların iyileşmesi açısından böyle bir erteleme ta
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İran savaşı bitecek mi: Hamaney ile yüzyüze görüşeceğini söyleyen Trump'dan flaş açıklama2.12. Yargı Paketi geliyor! İşte detaylar!3.AİHM’den Türkiye'ye 15 Temmuz'a yönelik önemli sorular!4.Türkiye'de insan hakları ihlallerinde bu hafta: Bayramda da durmadılar5.AİHM'den 15 Temmuz dosyalarını sil baştan yapacak hamle!
6.Reha Muhtar'ın olaylı vasiyeti: 'Ölürsem cenazeme gelmesin'7.İmamoğlu'nun doğum günü kutlandı: Uzatmayalım, niye doğurdun diye anneme dava açarlar8.Borsa şirketi konkordatoya başvurdu, ilaç sektörü sarsıldı9.Hocaefendi’nin Barış ve Diyalog Mirası Oslo'da konuşuldu10.St. Petersburg'da dehşet: Ukrayna, Rusya'yı yüzlerce İHA ile vurdu

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

İran savaşı bitecek mi: Hamaney ile yüzyüze görüşe...

12. Yargı Paketi geliyor! İşte detaylar!

AİHM’den Türkiye'ye 15 Temmuz'a yönelik önemli sor...

Türkiye'de insan hakları ihlallerinde bu hafta: Ba...

AİHM'den 15 Temmuz dosyalarını sil baştan yapacak ...







