Fenerbahçe şampiyonluğu garantiledi

Fenerbahçe Grundig, Türkiye Kupası'nın ardından lig kupasını garantiledi.

Fenerbahçe şampiyonluğu garantiledi

Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin’i 3-1 yenerek Türkiye Ligi Şampiyonluğu’nu garantiledi.Fenerbahçe bu sonuçla, 3 yıl aradan sonra lig kupasını yeniden müzesine taşıdı. Normal sezonda ligi, Vakıfbank’ın 3 puan gerisinde tamamlayan Sarı Melekler, ilk devresi İzmir’de yapılan, ikinci devresi ise bugün Ankara’da tamamlanacak Final Grubu’nda bitime 1 maç kala şampiyonluğa uzandı.

Tarihteki 4. şampiyonluk

Final Grubu’ndaki maçlarının tamamını kazanan ve özellikle de Vakıfbank’ı her iki maçta da yenerek, şampiyonluk yolunda önemli galibiyetler alan Sarı- Lacivertliler, dün de Galatasaray’ı yıktı. 

Derbiye Fenerbahçe kötü, Galatasaray ise çok iyi başlamıştı. Nitekim, Galatasaray ilk seti rakibini yaklaştırmadan kazandı. Sarı Melekler, çekişmeli geçen ikinci seti kazandıktan sonra rakibini çözdü ve hem derbide galibiyete gitti hem de tarihinde 4. kez lig kupasını kazanmanın sevincini yaşadı.

Fenerbahçe Kulübü, salon sporlarında böylece masa tenisindeki Avrupa şampiyonluğu, kadın basketbolda ve voleyboldaki Türkiye Kupaları’nın ardından bu sezon lig şampiyonluğundaki ilk başarısını Sarı Meleklerle yaşadı.

<< Önceki Haber Fenerbahçe şampiyonluğu garantiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER