Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı notları


Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk karşısında avantajlı skor arıyor.
3 Temmuz sürecinden sonra Avrupa Kupaları'ndan aldığı cezasının ardından Avrupa Kupaları'nda boy göstermek isteyen sarı-lacivertli takım, güçlü rakibi karşısında alacağı skorla gelecek hafta oynanacak rövanş maçı öncesinde avantaj yakalamayı hedefliyor.
Son Avrupa maçını 27 Ağustos 2013'te UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiltere'nin Arsenal takımına karşı oynayan Fenerbahçe, 707 gün sonra Avrupa'da maça çıkıyor.
NANİ 11'DE, ROBİN VAN PERSİE YEDEKLERDE
Bu sezon öncesinde yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerinde toplayan sarı-lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira, Nani'ye ilk onbirde görev verirken diğer yıldız tranfser Robin van Persei ise yedek kulübesinde maça başlayacak.
GÖKHAN GÖNÜL ŞOKU
Kritik randevu öncesinde Fenerbahçe'de son antrenmanda sakatlanan Gökhan Gönül, bu maçın kadrosundan çıkarıldı. Gökhan'a alternatif olarak tranfser edilen Şener Özbayraklı'nın da cezası olduğu için sağ bek mevkiinde Hasan Ali Kaldırım görev yapacak.

YENİ TRANSFERLER İLK KEZ SARACOĞLU'NDA
Temsilcimiz Fenerbahçe'nin yeni tranfserlerinden Nani, Kjaer, Joseph de Souza, Fernandao ilk onbirde maça başlarken Fabiano, Abdoulaye Ba, Robin van Persie yedeklerde maça başladı. Şener Özbayraklı da cezalı olduğu ilk resmi maçta görev yapamadı. Geçtiğimiz sezon Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Ain takımında kiralık olarak forma giyen Stoch da bu maçta yedek kulübesinde oturdu.

TAKIM KADROLARI

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Manuel Jorge Neves Moreira de Souza, Bertino Cunha Miranda, Alvaro Daniel Carvalho Mesqita (Portekiz Futbol Federasyonu)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, H. Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani, Diego Ribas, Moussa Sow, Fernandao
Shakhtar Donetsk: Pyatov, Shevchuk, Ordets, Srna, Rakitskiy, Stepanenko, Fred, Marlos, Alex Teixeira, Gladkiy, Taiso CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı notları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER