Fenerbahçe, Nani'yi sonunda bitirdi

Fenerbahçe, Portekizli yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı. Anlaşmaya göre Kanarya, ManU’ya bonservisin 2 milyon euroluk kısmını peşin ödeyecek; kalan 4 milyon euroyu ise seneye.

Fenerbahçe, Nani'yi sonunda bitirdi

Bugün Gazetesi'nden Suat Vilgen'in haberine göre uzun süredir Fenerbahçe gündeminin ilk sırasında bulunan Nani transferi mutlu sonla noktalandı.

Sarı-Lacivertli kulüp Portekizli futbolcu için kulübü Manchester United'la tüm pürüzleri çözerek el sıkıştı. Yapılan anlaşmaya göre Kanarya, bonservis bedeli olarak İngiliz temsilcisine 6 milyon euro ödeyecek ancak bu paranın sadece 2 milyon euroluk kısmını peşinat olarak ManU'ya verecek. Kalan 4 milyon euroluk bölüm ise 2016 yılında ödenecek.

SPORTİNG'DE KİRALIKTI

Öte yandan Fenerbahçe'nin daha önce 3 yıllık anlaşma sağladığı Nani'yi en kısa sürede Türkiye'ye getirmesi bekleniyor. Yıldız oyuncunun Sarı-Lacivertli kulüpten bonuslar ve imza parası hariç yıllık yaklaşık 4 milyon euro alacağı belirtiliyor.  Geçen sezon Sporting Lizbon'da kiralık oynayan Nani, Portekiz ekibinde 38 resmi maçta 12 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

Bugün Gazetesi
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Nani'yi sonunda bitirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER