Fenerbahçe stadının adı değişiyor!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 14 2015
Fenerbahçe ve Ülker, stat isim hakkı konusunda anlaşmaya vardı. 10 yıllık yapılacağı öğrenilen sözleşmeye göre stadın Şükrü Saracoğlu olan ismi Fenerbahçe Ülker Arena olarak değişecek.

Hem stat isim hakkı hem de forma reklamı sponsorluklarından önemli gelirler elde etmek isteyen Fenerbahçe, önemli bir adım attı. Transferde müthiş işler yapan Luis Nani ve Robin van Persie gibi büyük yıldızların da arasında bulunduğu birbirinden önemli 8 oyuncu transfer eden Sarı-Lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı konusunda Ülker’le anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’na yıllardır verdiği katkıyla bilinen Ülker, artık futbolda da Sarı- Lacivertli kulübe önemli bir katkı sağlayacak. 10 yıllık yapılması beklenen anlaşmaya göre Kanarya’nın kasasına toplamda 100 milyon Dolar civarında bir para girmesi bekleniyor.
Stadın Şükrü Saracoğlu olan ismi de Fenerbahçe Ülker Arena olarak değişecek. Bilindiği gibi Fenerbahçe Ülker için Ataşehir’de yapılan salon da Ülker Sports Arena ismini taşıyor.
(Habertürk)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







