Fenerbahçe, Trabzon'da

Fenerbahçe, Trabzon'da

Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında yarın akşam Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç için Trabzon'a geldi.Yöneticilerin bulunduğu kafiye, geniş güvenlik önlemleri altında 3 otobüs ile Rize'ye gitti.

Sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı son çalışmayla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına tamamlayan Fenerbahçe, özel uçakla Trabzon'a geldi. Saat 17.45'te Trabzon Havalimanı'na inen Sarı-lacivertliler, Dış Hatlar Gelen Yolcu Terminali'nden çıkış yaptı. Polisin geniş güvenlik önlemi altında kendilerini bekleyen otobüslere bindi. Takımı karşılamaya gelen bir taraftar, kaleci Volkan ile fotoğraf çektirdi. A ve A2 takımları ile yöneticilerden oluşan kafile, polis araçlarının eşliğinde ve geniş güvenlik önlemleri altında Rize'ye gitti.

Fenerbahçe kafilesinde ise şu futbolcular yer alıyor: "Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef de Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Moussa Sow, Fernandao ve Robin van Persie"
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Trabzon'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER