Fenerbahçe gözünü süper sambacıya dikti

Fenerbahçe, Shakhtar’a 3 kez aracı yolladı. Anlaşma olmadı. Yeni sportif direktör Terraneo listenin en tepesindeki bu transfere onay verince, ısrar edilmesi kararı alındı. En büyük sıkıntı, sambacının bonservisi olmasına rağmen imza parası istemesi!

Fenerbahçe gözünü süper sambacıya dikti

Fe­ner­bah­çe'de Aziz Yıl­dı­rım'ın ye­ni­den baş­kan­lı­ğa se­çil­me­si­ sonrası göz­ler transfere çevrildi. Bur­sas­por ile ki­ra­lık söz­leş­me­si so­na eren Fer­nan­da­o ile yi­ne ay­nı ta­kım­dan sağ açık Şe­ner Öz­bay­rak­lı'yı bü­yük öl­çü­de bi­ti­ren Sa­rı-La­ci­vert­li­ler­, yeni sportif direktör Giullanio Terraneo’nun da oynayıyla Luiz Adriano’yu tekrar gündemine aldı.

ARA­LIK AYIN­DA SER­BEST

Ku­lü­bün sco­ut eki­bi­nin ha­zır­la­dı­ğı lis­te­nin ilk sı­ra­sın­da yer alan 28 ya­şın­da­ki Bre­zil­ya­lı for­vet için ku­lü­bü Shakh­tar Do­netsk ile te­mas­la­ra baş­la­mış­tı. Uk­ray­na eki­bi söz­leş­me­si ara­lık ayın­da so­na ere­cek Ad­ri­ano ile as­lın­da ye­ni­den an­laş­mak is­ti­yor. An­cak sam­ba­cı ta­kım­dan ke­sin ola­rak ay­rıl­ma­yı ka­fa­sı­na koy­du­ğu için Shakh­tar, yıl­dız gol­cü­yü 10 mil­yon eu­ro­dan sa­tış lis­te­si­ne koy­du. Bu transfer için 3 kez ara­cı gön­de­ren Fe­ner­bah­çe'ye de aynı fi­yat ve­ril­di.

RO­MA VE JU­VE PE­ŞiN­DE

Fa­kat Fe­ner­bah­çe bu trans­fer­de Shakh­tar'ın ya­nı sı­ra Ad­ri­ano'yu da ik­na et­mek için ça­ba sarf edi­yor. Ni­te­kim Ka­nar­ya'yı şim­di­lik ikin­ci pla­na iten tec­rü­be­li fut­bol­cu­nun ka­fa­sın­da ön­ce­lik­li ola­rak İtal­ya var. Çiz­me'nin iki de­vi Ro­ma ve Ju­ven­tus ken­di­siy­le ya­kın­dan il­gi­li. Ad­ri­ano söz­leş­me­si­nin kı­sa sü­re son­ra bi­te­ce­ği ge­rek­çe­siy­le im­za pa­ra­sı da is­ti­yor. Fe­ner­bah­çe im­za pa­ra­sı­nı ka­bul eder­se, Shakh­tar ile da­ha ma­kul bir üc­ret­te an­laş­mak zo­run­da. Ya da 5 ay bek­le­yip oyun­cu­yu im­za pa­ra­sıy­la ama bon­ser­vis­siz ala­cak; ki ku­lü­bün ar­tık bu bek­le­me sü­re­si­ne ta­ham­mü­lü yok.

CAMPBELL DA GÜNDEMDE

Fenerbahçe’nin Adriano’nun yanı sıra Joel Campbell’la da ilgilendiği öne sürüldü. 23 yaşındaki golcü için yönetimin Arsenal’e teklifte bulunduğu, İngiliz ekibinin ise 10 milyon euro fiyat biçtiği belirtildi. Bunun üzerine Kanarya’nın kiralama formülü üzerinde durmaya başladığı bildirildi. Öte yandan Spor­tif di­rek­tör Ter­ra­ne­o trans­fe­r gö­rüş­me­le­ri için yurtdı­şı­na çıktı.

FENERBAHÇE'Yİ DEVLER BEKLİYOR

Ligi 2’nci bitirerek Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’na katılma hakkı kazanan Fenerbahçe’nin bu turdaki muhtemel rakipleri belli oldu. Seri başı olamayan Sarı-Lacivertliler Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Ajax (Hollanda), CSKA (Rusya), Club Brugge (Belçika) ve Monaco (Fransa) takımlarından biriyle eşleşecek. Bu turu geçmesi halinde temsilcimiz Play-Off’ta Manchester United (İngiltere), Valencia (İspanya), Bayer Leverkusen (Almanya), Sporting Lisbon (Portekiz) veya Lazio takımlarından biriyle karşılaşacak.

FERNANDAO EV BAKIYOR

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Fernandao, İstanbul’da ev bakmaya başladı bile. Eşiyle İstanbul’a gelen Brezilyalı golcünün Boğaz kıyısında bazı evleri gezdiği öğrenildi. Öte yandan Sarı-Lacivertli ekipte yolların ayrılması planlanan oyuncuların Selçuk, Bekir, Mehmet Topuz ve Webo olduğu, iyi bir teklif gelmesi durumunda Meireles ve Alves ile de yolların ayrılabileceği
belirtildi.

 BUGÜN GAZETESİ

<< Önceki Haber Fenerbahçe gözünü süper sambacıya dikti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER