Fenerbahçe'ye Antalya'da sevgi gösterisi


Fenerbahçe, yarın oynayacağı Antalyaspor maçı için bu şehre geldi. Sarı lacivertli takımı havalimanında çok sayıda taraftar karşıladı.

Fenerbahçe, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında yarın saat 20.00'de Antalyaspor'la karşı karşıya gelecek. Antalya Arena'da oynanacak maç için bir öncesinden şehre gelen sarı lacivertli kafileye taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Özel uçakla Antalya Havalimanı'na gelen oyuncular çiçeklerle karşılandı. Fenerbahçeli taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirmek için selfie yarışına girdi. Şarkılar ve marşların söylendiği havalimanında futbolcular otobüse binmek için zorlandı. Futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, oyuncularla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirini ezdi.

Taraftarlar Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya da kara kalem çalışması resmini hediye etti. Takım otobüsünde Pereira resminin bulunduğu tabloyu uzun süre gazetecilere gösterdi.

Takım otobüsünün hareket etmesinin ardından yakılan meşalelerle Antalya Havalimanı'nı dumanlar kapladı. Alandan ayrılan Fenerbahçe konaklayacağı otele geçti.

GÖKHAN GÖNÜL SÜPRİZİ

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde sabah Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de Antalya'ya getirilen futbolcuların arasında hafta içi antrenmanlara çıkmayan Gökhan Gönül de yer aldı.

Antalya'ya getirilen 19 futbolcunun isimleri şöyle: "Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie."

CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye Antalya'da sevgi gösterisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER