Fenerbahçe yenileriyle gövde gösterisi yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, İran ekibi Zob Ahan ile hazırlık maçında karşılaştı. Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşma 7-0 Sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Fenerbahçe yenileriyle gövde gösterisi yaptı

Fenerbahçe mücadeleye, Fabiano, Gökhan Gönül, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Stoch, Fernandao 11'i ile başladı

Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki gollerini 5. dakikada Fernandao, 20. dakikada Stoch, 33. dakikada Mehmet Topal kaydetti. Mehmet Topal'ın yaklaşık 30 metreden sol ayağıyla attığı aşırtma gol büyük beğeni kazandı. İkinci yarıda perdeyi ise 65. dakikada Nani'nin frikiği açtı. 75. dakikada Josef de Souza, 77. dakikada Mehmet Topuz ve 79. dakikada Moussa Sow ise skoru belirledi.

NANİ İLK GOLÜNÜ FRİKİKTEN ATTI

Nani'nin frikik golü. pic.twitter.com/zmnO5hcYtH — Spor Vine™ (@SporVine) 11 Temmuz 2015


Fenerbahçe'de Luis Nani ilk golünü attı. Düzce 18 Temmuz Stadı'ndaki mücadelenin 64'üncü dakikasında Fenerbahçe'ye yeni dahil olan Nani, takımın 4'üncü kendisinin ise sarı-lacivertli forma ile ilk golünü kaydetti. Statta bulunan taraftarlar tarafından büyük coşkusu ile karşılaşan gol sonrasında Portekizli yıldız da sevinç gösterisinde bulundu.




TARAFTARLARDAN YILDIRM'A TEŞEKKÜR

Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca Düzce 18 Temmuz Stadı'nda "Şampiyonluk öyküsü Düzce'de başlar", "Annenin ak sütü kadar helaldir kupalar" pankartları açarken; Düzce ve Düzcespor'a katkılarından dolayı başkan Aziz yıldırım için tribüne "Düzce seninle gurur duyuyor büyük başkan" yazısı astılar.

PEREİRA İKİNCİ YARIYA FARKI BİR 11 İLE ÇIKTI

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, hazırlık maçında bütün oyuncularına şans verdi.  İlk yarıya Fabiano, Gökhan Gönül, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Stoch, Fernandao 11'i ile başlayan Pereira, ikinci yarıda ise Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Caner, Alper, Josef De Souza, Mehmet Topuz, Holmen,  Nani ve  Sow'a şans verdi.


<< Önceki Haber Fenerbahçe yenileriyle gövde gösterisi yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER