Yönetimden futbolculara...

Fenerbahçe Yönetimi, Braga maçı sonrasında takımı topladı.

Yönetimden futbolculara...

Kötü hakem yönetimi ile elenen sarı lacivertli yöneticiler takıma, "Başınızı dik tutun. Şampiyon olacağız. Bu gecenin takıma kötü etki etmesine izin vermeyin. Biz büyük bir takımız, bunu da atlatacağız" dediği öğrenildi.

Hakem Ivan Bebek'in kötü yönetiminin katkısıyla Braga'ya elenen Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi'nden elenmenin şoku maç sonunda da devam etti. Karşılaşma sonrası sarı lacivertli yönetim kurulu tüm takımla özel bir toplantı yaptı. Sahada hakemin kötü yönetimini tüm dünyanın gördüğünü belirten yöneticiler, futbolculara "Başınızı dik tutun. Siz bu turu çoktan haketmiştiniz. Hakkınızın yendiğini herkes gördü." diyerek moral verdiler. Takıma olan güvenlerini dile getiren yöneticiler, "Bu maçta olanlar sizin Türkiye'nin en iyi takımı olduğunuz gerçeğine gölge düşürmez. Şampiyon olacağınızdan eminiz." açıklamalarında bulundu.

"UEFA'nın Türkiye'ye yönelik son günlerdeki adımlarının milli takıma da olumsuz yansımaması konusunda TFF'nin adımlar atması gerekiyor"

Yöneticiler Braga maçının hakemi Ivan Bebek'in komplosuyla karşılaştıklarından eminler. Ayrıca Fenerbahçeli yöneticiler UEFA'nın Türkiye'ye yönelik son günlerdeki adımlarının milli takıma da olumsuz yansımaması konusunda TFF'nin adımlar atması gerektiği konusunda birleştiler. Yönetim ayrıca Shaktar maçlarındaki kötü hakem yönetimini ve Fred'in dopingli çıkmasına rağmen oynatılmasını Fenerbahçe'ye yönelik kötü bir niyetin olduğunu düşünüyor. 

<< Önceki Haber Yönetimden futbolculara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER