Fenerbahçe'de çifte sevinç
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 18 2020
Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında İzmir deplasmanda Göztepe'yi 3-2 mağlup etti.
Süper Lig'in 5. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı şacivertliler gol düellosuna dönen karşılaşmayı 3-2 kazanıp maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Josa Sosa (26' pen.), Serdar Aziz (43') ve Dimitris Pelkas (51') kaydetti. Göztepe'nin golleri ise Guilherme'den (34' pen. ve 63') geldi.

Konuk ekip bu sonucun ardından puanını 11'e yükselterek liderlik koltuğuna otururken, ev sahibi ekip ise 6 puanda kaldı.
Fenerbahçe, 6. haftadaki dev maçta Trabzonspor'u ağırlayacak. Göztepe ise Kasımpaşa deplasmanına çıkacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında2.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!3.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü7.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı8.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi9.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü10.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve...

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


