Fenerbahçe'de iki kişiye Korona teşhisi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 22 2020
Fenerbahçe'de bir futbolcu ve bir idari personele yeni tip Koronavirüs (Covid-19) teşhisi konuldu.
Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bir futbolcu ve bir idari personelin Koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir. İzolasyon ve tedavi süreçleri başlamıştır."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.THY, İran seferlerini iptal etti!3.Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı4.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!5.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!
6.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı7.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı8.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon9.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!10.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








