Fenerbahçe'de yıldız oyuncuyla yollar ayrıldı

Yıldız oyuncu ve Fenerbahçe'nin yolları resmen ayrıldı.

Fenerbahçe'de yıldız oyuncuyla yollar ayrıldı

Emir Preldzic ve Fenerbahçe'nin yolları resmen ayrıldı. Bilindiği üzere 28 yaşındaki oyuncudan Fenerbahçe Kulübü sözleşmesinde indirim yapmasını istemiş ancak milli oyuncunun teklifi kabul etmediği belirtilmişti. Yıldız isim yüksek ihtimal Darüşşafaka Doğuş'la sözleşme imzalayacak.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: 

Fenerbahçe Ailesi’nin 2007-2008 sezonundan bu yana bir parçası olan ve bu süre zarfında sarı-lacivertli forma altında birçok başarıya imza atan Emir Preldzic, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın 2015-2016 sezonunda mücadele edecek kadrosunda yer almayacaktır.

Emir Preldzic’e bugüne dek Fenerbahçe camiasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

***

Sloven asıllı Türk basketbolcu Emir Preldzic, 2007 yılından bu yana Fenerbahçe Ülker'de forma giyiyordu. Pivot hariç tüm pozisyonlarda oynayabilen kısa forvet, Fenerbahçe ve milli takımda başarılı yıllar geçirmesine rağmen geçtiğimiz sezon istenileni veremeyerek gözden düşmüştü. Milli Takımda Ergin Ataman'ın devşirme hakkını Bobby Dixon'dan yana kullanmasının ardından Preldzic, Ay-Yıldızlı formadan da uzak kalmıştı. Yetenekli oyuncu, Fenerbahçe Ülker'de 4 kez lig şampiyonluğu yaşadı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de yıldız oyuncuyla yollar ayrıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER